Een mens is altijd in ontwikkeling of die nu hogerop, vooruit wil of ergens in vast loopt. De vraag is of de client zich daar van bewust is en wat een professional hierin kan betekenen. Om hier meer helderheid en beleving in te krijgen deelt Kom tot Bloei iedere dag video’s met aansprekende thema’s, trainingen en therapieën. Bij de training/therapieen krijg cliënten & coachee’s met de video’s helder op de netvlies wat er te bereiken valt en de persoonlijke ontwikkelingen in een stroomversnelling kan brengen. Hetzelfde geldt voor de specifieke thema’s om zo met een frisse blik een andere kijk op zaken word gegeven die mensen verder in ontwikkeling brengt.

Om ook daadwerkelijk een grote groep cliënten te bereiken richt Kom Tot Boei zijn pijlen op zoekmachines en social media om daar optimaal op mee te surfen. Een korte uitleg wat Kom Tot Bloei voor jou kan betekenen…

Dagelijks word via Linkedin & Twitter berichten verstuurd. Bekijk VIDEO’S & BLOGS om een indruk te krijgen van de berichten die verstuurd worden. Haal hier ook jouw voordeel uit om meer beleving te creëren bij jouw volgers op jouw social mediakanalen. Iedereen kan mij volgen op Linkedin & Twitter en de berichten delen. Voel je vrij om mij te volgen of te linken en doe er je voordeel mee op jouw manier.

VRAGEN
1. Hoeveel kennis, tijd en geld wil jij investeren om goed gevonden in zoekmachines?
2. Maak jij gebruik van social media en welk soort berichten verspreid je?
3. Leiden de berichten die je verspreid via social media tot meer inzicht en beleving in wat jij te bieden heb?
4. Creëer jij je eigen berichten voor social media of lift je liever mee met de berichten van Kom Tot Bloei?
5. Hoe belangrijk is een hoge waardering en beleving in de berichten die je deelt op jouw social mediakanalen?
6. Wat is jouw persoonlijke strategie op jouw social media kanalen?