Zoekt u hulp bij het ontwikkelen?

Is het jouw doel om lekker in je vel te zitten zodat je optimaal verder kunt ontwikkelen? Zoek je een coach, therapeut of trainer maar dan wel iemand die echt bij jou en je ontwikkelingsvraag past? Deze pagina informeert welke mogelijkheden er zijn om snel en gemakkelijk de professional te vinden aan de hand van thema’s, training/therapievormen en filtering op jouw regio.

Om niet zelf telkens het wiel te hoeven uit te vinden kiest de professional vanuit zijn expertise van bijvoorbeeld stemcoach, spraaktherapeut of logopediste zijn thema’s. Zodat u makkelijker op thema kan zoeken en daar de professional bij kan vinden die u verder helpt. De professionals bieden wij de mogelijkheid om zichzelf te pitchen, zodat u vooraf al kennis kunt maken en eventueel een klik kan ervaren.

Welzijn & ontwikkeling

Hoe vindt je de professional voor jouw specifieke welzijn- en/of ontwikkelingsbehoefte?

Wat heb je nodig? Ga met je muis over “MEER”, de lijst word uitgeklapt en je de hele lijst ziet. Kies uit de categorieën: privé, zakelijk, sport, gezondheid, spiritueel en zoek daarbij het themawoord die aansluit op jouw hulp- of ontwikkelingsbehoefte. Je krijgt uitleg over dit specifieke themawoord en daaronder worden de professionals getoond die jou hiermee verder kunnen helpen.

Ben je op zoek naar een professional in je buurt, zonder specifieke specialisme? Bij “ZOEK EEN PROFESSIONAL” worden alle aangesloten professionals getoond. De selectie kan verkleind worden door te kiezen ‘een provincie’ of ‘online’.

Wat kan een training of therapie nu voor iemand beteken? Bij 47 training/therapievormen wordt er een duidelijke toelichting gegeven én dit is vaak voorzien van een verhelderend filmpje. De desbetreffende trainers/therapeuten kunnen hier gevonden worden.

De aangesloten professionals kunnen hier hun “blog” publiceren. Zij delen daarmee gratis hun kennis over hun specialisme, daar kan jij jouw voordeel mee doen. Smaakt het naar meer? Bezoek de profielpagina en website om meer over deze professional te weten te komen. Op de profielpagina kan onderin bij het contactformulier rechtstreeks een berichtje naar de professional verstuurd worden.

A. Lokatie
Na keus trefwoord, verfijn de keus voor de ontmoeting van de professional. Kies ‘een provincie’ of ‘online’.

B. Trefwoord / Training & Therapie
Na keus trefwoord, bekijk welke training of therapieën de professionals aanbieden. Is er een training/therapievorm die bij meerdere professionals naar voren komt, dan sluit deze waarschijnlijk ook het beste aan op jouw hulp- of ontwikkelingsbehoefte.

C. Training & Therapie / Trefwoord
Is er persoonlijk meer kennis en al voor een specifieke training/therapievorm gekozen? Ga naar desbetreffende training/therapievorm en zoek bij de aangesloten professionals naar een trefwoord die aansluit op jouw hulp- of ontwikkelingsbehoefte.

D. Professie
Welke keuzes zijn er voor die specifieke hulp-of ontwikkelingsbehoefte? Er kan gekozen worden uit zijn vele soorten professionals, van coach tot counselor of van reikimaster tot imagostyliste. Maar hoe weet je welke professional het best bij jou past? Via de trefwoorden zoek je naar de hulp- of ontwikkelingsbehoefte en daardoor kunnen er meerdere professionals, met verschillende professies, uit naar voren komen. Onderzoek het verschil en kies de professional die het meest aansluit op jouw behoefte(n).

E. Verfijn met 2e keus
Na eerste trefwoordkeus, zoek bij de getoonde professionals een ander belangrijk themawoord(en).