Professional

Als coach of ervaringsdeskundige ben je uniek in jouw specialisme en benadering. Onze website biedt jou het platform om jezelf op een dynamische wijze te presenteren, perfect afgestemd op jouw expertise. Ontwerp een volledig gepersonaliseerde profielpagina, compleet met jouw gekozen kleuren, foto’s en logo’s. We lichten jouw themawoorden en specialisaties uit, zodat potentiële cliënten in één oogopslag zien waarin jij excelleert en welke diensten het beste bij hun behoeften aansluiten.

Zie jouw profielpagina als een unieke landingspagina waarop jij jouw diensten, methodieken en visie op een persoonlijke en aantrekkelijke manier kunt uitdragen. Vergroot de impact van je pagina door het toevoegen van een introductievideo, waarmee je direct een connectie maakt met potentiële cliënten.

Een spannende toevoeging is dat jouw blogs en vlogs niet alleen op je eigen profielpagina verschijnen, maar ook op de algemene website van ons platform. Dit biedt een fantastische kans om jouw kennis te delen, bij te dragen aan de ontwikkeling van onze community en de algemene kennis binnen ons platform te verrijken. Vergeet niet om deze waardevolle inhoud te delen op jouw sociale mediakanalen, waarmee je een nog breder publiek bereikt en jouw invloed verder uitbreidt. Onthoud: door anderen te helpen zichtbaarder te worden, kunnen zij hetzelfde voor jou doen. Iedere professional op onze website is uniek, en wij ondersteunen je graag in het vinden van die cliënten die perfect bij jouw expertise passen.

Ben je klaar om jouw expertise te delen, jouw impact te vergroten en een netwerk van cliënten op te bouwen? Meld je nu aan, creëer je eigen profielpagina en laat de wereld jouw unieke specialisme ontdekken.

Jouw introductievideo

Horen, zien en spreken zijn de meest effectieve wijzen om bij een groot publiek je boodschap over te brengen. Laat je publiek kennis maken met jouw expertise en aanpak. Zo ontstaat er betrokkenheid en inspiratie. Inspiratie, daar heeft jouw cliënt behoefte aan. Jij kan hem verder helpen in zijn proces. Een goede introductievideo biedt die inspiratie en is daarom ook onmisbaar in je communicatie. Bij Kom tot Bloei kan het collectief jouw introductievideo delen via social media en ontstaat er een veel groter publiekelijk bereik.

Wil je zelf een mooie introductievideo? Deze kan gemaakt worden door een videograaf? Een video van 1 minuut kost normaal ongeveer € 600,-. Echter wij hebben een speciaal format bedacht waardoor je maar de helft of zelfs minder hoeft te betalen. Interesse? Wij brengen je in contact met deze videografen wanneer jij je aanmeldt.

Tarieven Lidmaatschap

LidmaatschapPrijs
Kwartaal€ 90,00
Half jaar€ 165,00
Jaar€ 300,00

Zoekmachines

Hoe zorgt een professional ervoor dat die goed gevonden word via zoekmachines?

Wil een professional op bijv. ‘Eenzaamheid’ gevonden worden in combinatie met de woonplaats, dan moet de webpagina aan meerdere voorwaarden voldoen:

  1. Structuur, inhoud en techniek op een website. Ofwel is de tekst leesbaar voor zoekmachines?
  2. De gunfactor. Door externe backlinks of link building (Max. 2 links/pagina, tenzij er inhoudelijke verbondenheid is levert meer links geen strafpunten op.)
  3. Trefwoordanalyse. Word er een uitleg over het woord gegeven? Is er een titel en word die in de tekst herhaald? In de algoritmes van zoekmachines word hier een hogere waardering aan gegeven.

Vind je het belangrijk dat jouw themawoorden bij Kom tot Bloei goed vindbaar zijn door zoekmachines? Als professional kan je hier invloed op uitoefenen door een link op je eigen website te plaatsen naar komtotbloei.nl. Voorbeeld. Een pagina die aan de eerste en derde voorwaarden voldoet.

Let op: de volgorde van de voorwaarden is wél bepalend!