Professional

Ben je een professional in je vak als coach, trainer, therapeut, etc. en heb je een specialisme of meerdere thema’s? Dan is het fijn om aangesloten te zijn bij een community die de ontwikkelingsbehoeften filtert. Zo kun je gericht gevonden worden op jouw specialiteit en ontvang je meer klanten die bij jouw specialisme passen. Dat zorgt ervoor dat jij je verder in jouw specialisme kunt bekwamen en jouw cliënten optimaal kunt bedienen.

Hou je ervan al schrijvend jou kennis en inspiraties te delen? Een community biedt dan een uitgelezen kans om elkaars berichten via ieders eigen social media kanalen te verspreiden. Door dit collectief te doen ontstaat er een veel groter bereik en vind er een kruisbestuiving plaats.

Jouw introductievideo

Horen, zien en spreken zijn de meest effectieve wijzen om bij een groot publiek je boodschap over te brengen. Laat je publiek kennis maken met jouw expertise en aanpak. Zo ontstaat er betrokkenheid en inspiratie. Inspiratie, daar heeft jouw cliënt behoefte aan. Jij kan hem verder helpen in zijn proces. Een goede introductievideo biedt die inspiratie en is daarom ook onmisbaar in je communicatie. Bij Kom tot Bloei kan het collectief jouw introductievideo delen via social media en ontstaat er een veel groter publiekelijk bereik.

Wil je zelf een mooie introductievideo? Deze kan gemaakt worden door een videograaf? Een video van 1 minuut kost normaal ongeveer € 600,-. Echter wij hebben een speciaal format bedacht waardoor je maar de helft of zelfs minder hoeft te betalen. Interesse? Wij brengen je in contact met deze videografen wanneer jij je aanmeldt.

Introductie aanbiedingen

LidmaatschapPrijsVoordeelVerdubbel je voordeelBetaling na inschrijving
Kwartaal€ 12,50+ 1 week gratisPlaats video in eerste gratis weekBetaal pas 2 weken later
Half jaar€ 25,00+ 2 weken gratisPlaats video binnen de 2 gratis wekenBetaal pas 4 weken later
Jaar€ 50,00+ 4 weken gratisPlaats video binnen de 4 gratis wekenBetaal pas 8 weken later

Zoekmachines

Hoe zorgt een professional ervoor dat die goed gevonden word via zoekmachines?

Wil een professional op bijv. ‘Eenzaamheid’ gevonden worden in combinatie met de woonplaats, dan moet de webpagina aan meerdere voorwaarden voldoen:

  1. Structuur, inhoud en techniek op een website. Ofwel is de tekst leesbaar voor zoekmachines?
  2. De gunfactor. Door externe backlinks of link building (Max. 2 links/pagina, tenzij er inhoudelijke verbondenheid is levert meer links geen strafpunten op.)
  3. Trefwoordanalyse. Word er een uitleg over het woord gegeven? Is er een titel en word die in de tekst herhaald? In de algoritmes van zoekmachines word hier een hogere waardering aan gegeven.

Vind je het belangrijk dat jouw themawoorden bij Kom tot Bloei goed vindbaar zijn door zoekmachines? Als professional kan je hier invloed op uitoefenen door een link op je eigen website te plaatsen naar komtotbloei.nl. Voorbeeld. Een pagina die aan de eerste en derde voorwaarden voldoet.

Let op: de volgorde van de voorwaarden is wél bepalend!