Contextueel therapeut en Mind Eye Power Practitioner.

Dienstverlening op locatie in Zeewolde (Flevoland)

Informatie

Contextuele therapie.

Er is geen plek te bedenken die meer invloed op ons leven heeft dan het gezin waar we vandaan komen. In ons gezin van herkomst leren we leven. Ons gezin heeft invloed op de keuzes die we in ons leven maken. Hierbij kan gedacht worden aan relaties die we aangaan, hoe we onze eigen kinderen opvoeden maar ook onze keuze qua werkplek en hoe we omgaan met werk.
Vanuit ons gezin van herkomst nemen we patronen mee die ons helpen om ons leven/werk vorm te geven of ons juist blokkeren.
De meeste mensen zullen het daarom ook direct herkennen of zelfs zeggen “dat wist ik eigenlijk al’. En juist deze eenvoud is de unieke kracht van deze benadering. Het is simpelweg een beschrijving van wat zich in het leven en in het omgaan met het leven/werk afspeelt en welke mechanismen mensen  daarop ontwikkelen.
Tevens ben ik geschoold in Mind Eye Power techniek
Met Mind Eye Power brengt op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in neuronale netwerken van het brein. Hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en gevolgen van trauma kunnen worden doorbroken en kunnen worden overschreven met een nieuw en ondersteunend netwerk.

Video

Thema's en Trainingen

Top 5 Specialisaties

1. Contextuele therapie.

2. Mind Eye Power.

3. Individuele levensvragen of problemen.

4. Moeilijkheden binnen relaties bijv. gezin, familie en partner.

5. Arbeidsgerelateerde klachten.

Blog Berichten

Contactgegevens

Website Bel mij gerust op: 06 41605669 Stuur mij een email naar: info@contextuelehulpmirjam.nl

Locatie

Gezelweg 5
3892 XE Zeewolde