profile pictureJohn is stiefvader van Björn en Lieke.  Zijn eigen kinderen wonen bij zijn ex-vrouw. Hij heeft 3 zonen. Helaas komt de oudste zoon niet meer sinds er een kleine ruzie was. De vriendin van John, Marieke, had haar stiefzoon gevraagd eens op te houden met dat ge-sms en mee te komen eten.

Hoewel John het wel met Marieke eens was is hij bang dat ze nog een wat zegt tegen zijn zonen, waardoor hij ook de andere twee jongens niet meer zou zien. Marieke loopt dus op haar tenen, want zij wil de contactbreuk met de jongens niet op haar geweten hebben.

Vader durft ook niks te zeggen, liet toch al veel op zijn beloop en nu nog meer. Eigenlijk was Marieke al vaak boos op John omdat hij alles pikt van zijn zoons, terwijl hij lang niet alles goed vindt wat háár kinderen doen.

Eigenlijk ergerde Marieke zich al lange tijd aan de zonen van John. Ze deden niks in huis, lagen maar wat op de bank met steeds de gsm in de hand. Een beetje lummelend, hangend en af en toe een lamlendige opmerking makend tegen Björn en Lieke. Haar kinderen waren ook heel anders opgevoed dan de zijne, maar steeds meer begon zij zich te storen aan de houding van vader.

Ze verwachtte van John dat hij ingreep als zijn zonen zaten te boeren onder het eten of tijdens het eten naar de WC gingen. Dat zouden haar kinderen nooit doen. Ze had al verschillende keren haar tong bijna afgebeten, want ze wist dat ze beter niks kon zeggen. Aan de andere kant ergerde ze zich groen en geel.

Dit soort ergernissen moet worden aangepakt, anders loopt het op den duur mis. Het geeft ook nogal eens aanleiding tot conflicten tussen geliefden, terwijl ze eigenlijk verder geen problemen hebben.

Op de profielpagina vind je meer informatie over deze professional.