Kies een training of therapie:

Ontdek een wereld van mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling met ons uitgebreide platform van trainingen en therapieën. Bij Kom tot Bloei brengen we ervaringscoaches samen die een scala aan specialistische trainingen en therapieën aanbieden om jouw welzijn te bevorderen. Van mindfulness tot coaching tot diverse therapievormen: elk programma wordt zorgvuldig beschreven en ondersteund met video’s, zodat je een compleet beeld krijgt van wat elke sessie of programma inhoudt en hoe het jou kan helpen.

Bovendien, wanneer je een training of therapie kiest, tonen we automatisch ervaringscoaches die deze aanbieden. Zo kun je niet alleen de sessie ontdekken, maar ook de gepassioneerde coaches die jou kunnen begeleiden op jouw persoonlijke groeireis. Verken hieronder ons aanbod en vind de ideale match voor jouw ontwikkelingstraject.

assertiviteitestraining

Beschrijving Leer onder begeleiding van ervaren trainers hoe je assertiever kunt worden. Ontwikkel je communicatievaardigheden en ontdek hoe je zelfverzekerder kunt zijn in verschillende situaties.
Doelgroep Voor diegenen die hun assertiviteit willen vergroten en zelfverzekerder willen zijn in communicatie.
Doelen en verwachtingen
  • Verbetering van communicatie en assertiviteit
  • Versterking van zelfvertrouwen en persoonlijke kracht

Ontdek de aanpak van onze trainers en start je reis naar meer assertiviteit! Bezoek & bekijk de onderstaande trainer(s)