Coach, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, clientondersteuner, ervaringdeskundige

Dienstverlening online
Dienstverlening op locatie in Zeewolde (Flevoland)

Informatie

Voelt u zich soms beperkt om verder te komen, net die stap extra te kunnen zetten? Bij Jouw Identiteit, begrijpen we dat iedereen uniek is. Ons doel is om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken, ondanks de uitdagingen en misverstanden van de samenleving. Ontdek hoe u uw ware zelf kunt zijn en een leven kunt leiden dat resoneert met uw persoonlijke waarden en doelen. Lees meer over mijn persoonlijke reis en onze diensten.

Ontdek “Jouw Identiteit”

Mijn reis in de zorgsector was een pad vol onverwachte wendingen. Elke uitdaging bracht mij dichter bij een belangrijke realisatie: de kern van elk individu is uniek en vol potentie. Bij “Jouw Identiteit” begrijpen we dat het vinden van uw ware zelf soms een labyrint kan lijken. Hier, bieden we een veilige haven, waar uw persoonlijke verhaal en aspiraties de ruimte krijgen die ze verdienen.

Uw Unieke Pad naar Zelfontdekking

Zoekt u naar uw unieke plek in deze wereld? Streeft u naar een sterker zelfbeeld, of wilt u persoonlijke hindernissen overwinnen? Bij “Jouw Identiteit” staan we klaar om u te ondersteunen. Mijn achtergrond is divers en rijk. Ik heb mijn inzichten vergaard door zowel autodidactische paden te bewandelen als formele educatie in coaching en persoonlijke begeleiding te volgen. Dus, deze combinatie biedt mij een uniek perspectief op de complexiteit van menselijke ontwikkeling en uw potentie.

Persoonlijke Begeleiding op Maat

Mijn diensten bij “Jouw Identiteit” omvatten een breed spectrum. Van coaching en persoonlijke begeleiding tot cliëntondersteuning, mijn aanpak is altijd persoonlijk en afgestemd op uw unieke behoeften en doelen. Verder, mijn ervaring als ervaringsdeskundige geeft een extra dimensie aan de begeleiding die ik bied. Uw reis is persoonlijk en uniek, en samen zullen we deze vormgeven, stap voor stap, naar een leven waarin u volledig tot bloei komt.

Samen Overwinnen We de Barrières

Het is mijn missie bij “Jouw Identiteit” om u te helpen navigeren door de complexiteit van persoonlijke groei. Samen zullen we de barrières overwinnen die u weerhouden van het realiseren van uw ware potentieel. Of u nu zoekt naar diepere zelfinzicht, hulp nodig heeft bij het vinden van uw weg, of gewoon een steunende hand zoekt in tijden van verandering, “Jouw Identiteit” is er voor u.

Video

Thema's en Trainingen

Trainingen

Er zijn geen trainingen beschikbaar.

Top 5 Specialisaties

1. Anders zijn (Gezondheid)

2. Zelfbeeld (Prive)

3. Eigen waarden (Gezondheid)

4. Gelabeld zijn (Prive)

5. Trauma (Gezondheid)

Blog Berichten

Contactgegevens

Bel mij gerust op: 06 - 41 505 499 Stuur mij een email naar: gerard@jouwidentiteit.org

Locatie

Het Som
46 Zeewolde